Urodziny


 PROPOZYCJA MENU URODZINY


OBIAD


ROSÓŁ Z MAKARONEM

ROLADA ŚLĄSKA

PIECZONE UDKO Z KURCZAKA

ZAWIJANIEC ZE SZPINAKIEM

KLUSKI BIAŁE

KLUSKI CIEMNE

KAPUSTA KISZONA ZASMAŻANA

KAPUSTA CZERWONA


DESER:


LODY Z OWOCAMI I BITĄ„ ŚšMIETANĄ„

 PORA KAWOWA

KAWA  – BEZ OGRANICZEŃ

HERBATA  -BEZ OGRANICZEу

 


ZIMNA PŁYTA :


PŁYTA WʘDLIN

PŁYTA PIECZONYCH MIĘS

SOSY ZIMNE : CZOSNKOWY , TATARSKI , KAPAROWY

DESKI SERÓW

GALANTYNA Z INDYKA W GALARECIE

GALARETKA  Z KURCZAKA

PSTRĄ„G W GALARECIE

RYBA PO GRECKU

ŚLEDŹ W ŚšMIETANIE

ŚLEDŹ W  OLEJU

RYBA OPIEKANA W OCCIE

SAŁATKA Z TUŃCZYKA I RYŻU

SAŁATKA GRECKA

RAWIERKI PIKLI

PIECZYWO I MASŁO


CIEPLA KOLACJA


RAGOUT Z INDYKA